Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta mop baterie electrica D8.5xL780mm 1500W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta Mop baterie electrica D8.5xL780mm 1500W , scurta descriere

Diametru tubului este de 8.5 mm iar materialul din otel inoxidabil AISI 321
Aripioarele 25x50 mm sunt fabricate din otel inoxidabil AISI 304
Lungimea metalica a tubului este de 780 mm ; Putere: 1500 W ; Tensiune: 230 V
Alimentare cu energie electrica cu Racord: M14 X100 si borne filetate M4
Distanta dintre centre 25 mm
Incarcarea eneregtica: Aproximativ 4 W / cm2
Cod produs rezistenta electrica cuptor: AI251502

Rezistente electrice de cuptor industriale si oricare din produsele nostre nu dispun de livrare gratuita prin curierat. Din cauza greutatii sau volumului acestora acestora costul va trebui suportat de catre beneficiar. Produse recomandate din aceeasi categorie: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistente-cuptoare-electrice/rezistenta-cuptor-electric-modele-tipuri-constructive/rezistente-electrice-incalzire-cuptoare-electrice-ventilate/rezistenta-cuptor-cu-aripioare-tip-mop/rezistente-cuptoare-e4w-cm%c2%b2-si-diam8-5mm-l25xl50mm/ Pentru a va intocmi oferta pentru o rezistente electrica nestandardizate avem nevoie de urmatoarele date tehnice  un desen cu toate cotele

mediul de lucru
temperatura de lucru si materialul (inox, aluminiu, alama, ceramica sau mica)
numarul de bucati

Pentru modelele la care aliementarea cu energie eletruca se face cu fire va trebuie sa stim si ce lung trebuie sa aiba firele.

De asemenea trebuie sa stim si cum doriti sas fie pozitionate? Ambele pe stanga sau ambele pe dreapta ori unul pe stanga si celalalt pe dreapta.

Puterea si Tensiunea de alimentare. http://www.tehnocomliv.ro/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj.

Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte.

Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura