Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cartus D10mm lungime 130mm 500 wati 230V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta cartus D10mm
Lungime 130mm 500 Wati
Diametru 10 mm
Lungime 130 mm
Putere 500 W
Fir lung 250 mm
Sarcina 14 (W / cm)

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv TAMPOANE de CAUCIUC si AMORTIZOARE DIN CAUCIUC CU DOUA SURUBURI - Rezistenta cartus D10mm

Lungime130mm 500 Wati Tampon cauciuc amortizor cu doua tije filetate avem pe stoc. Gama diversa de tampon cilindric cu diferite modele de suruburi si filete. Portofoliul nostru de produse include pe langa diferite tipuri de tampoane cauciuc cu suruburi si diferite tipuri elemente de etansare si articole tehnice din cauciuc. Gama noastra de dimensiuni tampoane din cauciuc este foarte diversificata si acopera o multitudine de aplicatii si utilizari. In depozitul nostru din Focsani gasiti peste 7 tipuri tampoane cauciuc si amortizoare. Program livrare:  Primul model. Tampon cauciuc amortizor cu doua suruburi filetate sau tampon cilindric din cauciuc de tip Male Male sau MM ce are in componenta doua tije cu filet metric.

A doua categorie.  Tampoane de cauciuc cilindrice Male Female sau pe scurt MF cu o singura tija filetata + gaura filetata.

A treia categorie. Tampon din cauciuc Female Female sau prescurat FF cu 2 orificii filetate.

Cel de al patrulea model.  Amortizoare de cauciuc cilindrice Piedo Male sau pe scurt PM de tip IV sau D. Tampon cauciuc cu o singura bara filetata si cauciuc la extremitatea cealalta.

A cincea categorie de tampon amortizor cilindric cu cauciuc, Piedo Female adica prescurtat PF tip 5 sau E cu o singura gaura filetata.

A sasea categorie. Tampoane cauciuc conice sau Amortizoare parabolice. Acestea sub de doua tipuri cu surub metric sau tija filetata sau cu gaura filetata.

Categoria a-VII-a. Tampon cauciuc amortizor tip rola sau tampon cauciuc amortizor esapament. Aceste tampoane toba esapament sunt din cauciuc iar dupa insertia metalica sunt de trei tipuri sau subcategorii:  tampoane de cauciuc si amortizoare cu doua suruburi metrice de tip MM

tampon din cauciuc cu filet metric si gaura filetata

si tampon tip rola de tip Female Female sau FF ce are in componenta doua orificii filetate.

Linkuri utile din recomandarile noastre !

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/tampon-cauciuc-amortizor-cu-doua-suruburi/ ,http://www.tehnocomliv.ro/home.php https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistente-cuptoare-electrice-rezistenta-cuptor-electric/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !

[caption id="attachment_22122" align="aligncenter" width="296"] Rezistente electrice tip cartus preturi TEHNOCOM LIV[/caption]
Din Gura in Gura