Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta - baston D10XL130mm 250 wati 230V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta tip baston D10XL130mm 250 wati 230V

Diametru rezistenta tip cartus 10 mm
Lungime rezistenta cartus 130 mm
Putere electrica rezistenta cartus: 250 Wati
Lungime cabluri electrice: 250 mm
Sarcina 7 (W / cm)

Rezistente tip cartus este un Produs standard disponibil in Depozitul nostru Tehnocom Liv din Focsani https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tip-cartus-diametru-10mm/rezistenta-cartus-d10xl130mm/ Rezistenta tip baston D10XL130mm 250Wati 230V si Rezistente tip cartus standard sau produse din aceeasi categorie:  Rezistenta Cartus incazitor din INOX iesire cu 2 fire, 10 ; L=130 mm ; U=230 V ; Putere 300 Wati

Rezistenta Cartus sau tip tigara din otel-INOX*, iesire cu 2 fire 400 Wati
Rezistenta cilindrica tip tub de incazire placi iesire cu 2 fire 500 Wati
Rezistenta cilindrica tip tub de incazire placi iesire cu 2 fire 600 Wati
Rezistenta cilindrica tubulara de incazit plata alimentare cu 2 fire 800 Wati

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/snururi-din-cauciuc-pentru-etansare/snururi-cauciuc-rotund-oring-la-metru/snur-din-cauciuc-rotund-nbr-70shore/ Snur cauciuc rotund - SNURURILE CAUCIUC ROTUNDE DUPA MATERIALE DE CLASIFICA IN: Snur cauciuc rotund din NBR, snur de cauciuc rotund din NBR buretos, snur de cauciuc circular din EPDM masiv,si snur din cauciuc rotund din EPDM spongios. Snur din cauciuc Siliconic alb, snururi cauciuc MVQ rosu, snur etansare din cauciuc Viton. Snur de etansare din cauciuc sintetic SBR, snururi cauciuc natural NR.

Snururi din cauciuc neoprenic, snururi de poliuretan verde - curele trapezoidale vezi imbinate. Profil din poliuretan rosu - curea trapezoidala rosie, profile si curele trapezoidale PU albastre. Curea rotunda din poliuretan galben cu duritate 85 Shore, curea tubulara poliuretan verde 88Sh, curele rotunde din poliuretan transparent 85 Sh, curea termosudabila rotunda din poliuretan maro duritate 95 Sh.

Curele rotunde albastre poliuretan moale de duritate 40 Shore si curea rotunda termosudabila din poliester sau curele poliuretan rotunde imbinate termic la cald.

Prezentare TEHNOCOM LIV Focsani Strategia noastra consta in a oferi clientilor intreaga gama de consumabile industriale, care prin calitatea si pretul lor sa elimine orice alt concurent.

Misiunea noastra incepe prin a oferi asistenta tehnica, continuata de optimizarea ofertei comerciale, si se incheie in momentul in care avem certitudinea ca echipamentele achizitionate de la noi au oferit performantele asteptate. http://www.tehnocomliv.ro/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura