Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica - tigareta D10xL130mm 300 wati 230V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica tip tigareta D10xL130mm 300 Wati 230V

Diametru rezistenta 10 mm
Lungime TUB 130 mm
Putere REZISTENTA 300 W
LungIme Fire 250 mm
Sarcina 8 (W / cm)

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv.

Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm.

Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice.

Alimentarea la curent la produsele standrad se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm.

Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii.

De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat. Linkuri utile din recomandarile noastre !

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tip-cartus-diametru-10mm/rezistenta-cartus-d10xl130mm/ http://www.tehnocomliv.ro/ Rezistenta electrica tip tigareta D10xL130mm 300 Wati 230V si Alte produse recomandate de TEHNCOM LIV SNUR CAUCIUC ROTUND NBR DEFINITIE si DESCRIERE Termenul NBR ESTE O PRESCURARE si inseamna cauciuc nitril butadienic.

Este un elastomer cunoscut sub si denumirea de cauciuc nitrili sau cauciuc acrilonitrilic butadienic. Este o forma sintetica de cauciuc fabricata din monomeri acrilonitril si butadiena.

Cele mai comune denumiri comerciale pentru acest cauciuc sunt Perbunan, Nipol, Krynac si Europrene. Materialul NBR este rezistent in mod obisnuit la ulei, combustibili petrolieri si pricipalele substantelor chimice. Prin urmare, este utilizat in industria auto si aerospatiala pentru a produce etansari, garnituri si rezervoare de combustibil pentru combustibil si ulei.  

ELASTOMERUL DE NBR PROPRIETATI, UTILIZARI In industria nucleara pentru fabricarea manusilor de protectie.

Acest material are o stabilitate foarte mare in intervalul de temperatura de la minus 40 grade Celsius la 108 grade Celsius.

Acest lucru il face un material ideal pentru aplicatii aerospatiale. In plus, NBR este important pentru productia de articole turnate, incaltaminte, adezivi, etansanti, bureti, spume si covorase.

Elasticitatea exceptionala a NBR il face, de asemenea, important pentru productia de articole de laborator de unica folosinta, scopuri de curatare si manusi de examinare.

Comparativ cu cauciucul natural (NR), NBR este mai rezistent la uleiuri si acizi. NBR are, de asemenea, o rezistenta mai mare si nu provoaca reactii alergice (cauciucul natural poate provoca reactii alergice pe piele) https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/snururi-din-cauciuc-pentru-etansare/snururi-cauciuc-rotund-oring-la-metru/articole-tehnice-din-cauciuc-nbr90-snur/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj.

Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online !

RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura