Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cartus 300 wati 1.4x2" inch

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta cartus 300 wati 1.4x2" inch

Diametru mm:6.35 (1/4'')
Lungime mm:50.8 (2")
Putere W: 300
Fire electrice de lungime mm:250
Sarcina (W / cm):39  

Produs standard disponibil in stoc Franta

Rezistentele electrice tip tub se folosesc pentru incalzirea prin conductie. Schimbul de energie termica se face prin cotactul direct dintre doua medii. In functie de mediul in care lucreaza, rezistenta electrica poate incalzi la lichid, solid sau mediu gazos. Rezistenta electrica cartus are pret mic si este preferata la incalzirea matritelor. Acestea  din industria de prelucrarea si de injectare a maselor plastice.

Rezistentele electrice tip cartus sunt cele mai folosite rezistente electrice. Rezistenta tip cartus se poate folosi cu succes si la utilaje sau masinilor de ambalat.ca piesa de schimb. Incalzesc foarte bine placile metalice de la presele de vulcanizat sau la dispozitive de franare. Rezistentele cartus se mai folosesc in loc de termoplonjoare la bailor de sare minerala deoarece sunt usor schimbat si ieftine.

Datorita temperaturii de incandescenta rezistenta tip  este utilizata si la aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti.

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/aplicatii-utilizari-rezistente-electrice-tip-cartus/ https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/fabricam-arcuri-de-tractiune-compresiune-torsiune/arc-de-compresie-compresiune-elicoidale/otel-inoxidabil-173/page-1/ Din recomandarile noastre SNURURI DE CAUCIUC CIRCULARE din NBR70

SNURUL CAUCIUC ROTUND DUPA MATERIALE DE CLASIFICA IN:

Snur cauciuc rotund din NBR, snur de cauciuc rotund din NBR buretos, snur de cauciuc circular din EPDM masiv,si snur din cauciuc rotund din EPDM spongios.

Snur din cauciuc Siliconic alb, snururi cauciuc MVQ rosu, snur etansare din cauciuc Viton.

Snur de etansare din cauciuc sintetic SBR, snururi cauciuc natural NR.

Snururi din cauciuc neoprenic, snururi de poliuretan verde - curele trapezoidale vezi imbinate.

Profil din poliuretan rosu - curea trapezoidala rosie, profile si curele trapezoidale PU albastre.

Curea rotunda din poliuretan galben cu duritate 85 Shore, curea tubulara poliuretan verde 88Sh, curele rotunde din poliuretan transparent 85 Sh, curea termosudabila rotunda din poliuretan maro duritate 95 Sh.

Curele rotunde albastre poliuretan moale de duritate 40 Shore si curea rotunda termosudabila din poliester sau curele poliuretan rotunde imbinate termic la cald.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/snururi-din-cauciuc-pentru-etansare/snururi-cauciuc-rotund-oring-la-metru/snur-din-cauciuc-rotund-nbr-70shore/
Din Gura in Gura