Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cartus 300 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Solutie Incalzit cu Rezistenta Cartus 300 Wati Diametru 8 mm
Lungime 80 mm
Putere 300 W
Fir lung 250 mm
Sarcina 19 (W / cm)
Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv Caracteristici, descriere tehnica Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1) .

ATENTIE !
Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 8 mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza. Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm. Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice.  *- Alimentarea la curent la produsele standrad se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm. Optional se pot incorpora cu termocuplu J standard si in acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii. De asemenea exista si rezistente standardizate cu termocuplu J incorporat. Se utilizeaza pentru schimbul de caldura. Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz. Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea:  matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice
echipamente si masinilor de ambalat si termoformat
corpurilor metalice sau dispozitive de franare, placi de presa
bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti
Linkuri utile din recomandarile noastre ! https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/ https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/snur-cauciuc-cheder-profil-de-etansare/snururi-din-cauciuc-pentru-etansare/snururi-cauciuc-rotund-oring-la-metru/snur-din-cauciuc-rotund-nbr-70shore/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !
Din Gura in Gura