Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta - cartus 300 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Comanda online Rezistenta tip cartus 300Wati

Rezistenta electrica tip cartus L 160 mm, P 300 W

Diametru 8 mm
Lungime 160 mm
Putere 300 W
Fir lung 250 mm
Sarcina 8 (W / cm)

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistenta-electrica-incalzire-cartus-tipuri/rezistenta-cartus-standard-220-volti/rezistenta-tubulara-diametru-6-5-mm/rezistenta-tubulara-tip-cartus-diam6-5xl60mm/ https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/ Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte.

Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura