Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica cartus D8x50mm, P100W, U24V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica cartus D8x50mm, P100W, U24V

Acest tip de rezistenta electrica tip cartus D8x50mm, P100W, U24V desi este pe stoc, este un model nestandardizat. Tubul sau teava este din otel inoxidabil AISI321 material rezistent la temperaturi ridicate de pana la 800 C, recomandat la conditii grele de lucru.

SCURTA DESCRIERE TEHNICA

Rezistenta electrica cartus D8x50mm, P100W, U24V

Diametru rezistentei tip cartus este de 8 mm.

Lungimea tubului metalic este de 50 mm.

Puterea este exprimata in wati si este de 100W.

Tensiunea este exprimat in volti si are o valoare de 24V.

Produs nonstandard disponibil in stoc Tehnocom Liv Focsani.

TIPURI DE ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA la rezistentele tip cartus: * Alimentarea la curent la produsele standard se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel cu izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata de lung. 250 mm.

Deoarece fiecare aplicatie sau client e diferit va putem oferi si alte tipuri de alimentare cu energie electrica.

Iesire sau conexiune cod ** CCT2 Tresa metalica galvanizata flexibila de 1000 mm din care 950  milimetri reprezinta lung. firele iar 50 mm teaca metalica.

Iesire sau conexiune cod *** CCT3 Tresa metalica galvanizata impletita de 1000 mm din care 950  mm reprezinta lung. firele iar 50 mm teaca metalica.

Alimentare cod **** CCT.4 este cu cablu multiconductor etans rezistent la apa. Acesta se compune din 2 fire electrice monoconductoare ce au in compozitie cupru si nichel. Pentry\u protectie sunt izolate la exterior cu fibra de sticla siliconata. La acesta se mai adauga si si firul de impamantare. Pentru si mai multa siguranta se imbraca in membara de cauciuc siliconic de diferite lungimi.

Mai multe detalii aflati accesand linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/

Datorita tensiunii de numai 24 Volti nu exista riscul de electrocutare. Din acest motiv este folosit cu succes in industria de incaltaminte dar poate fi folosit la fel de bine si in alte industrii.

Pe un alt site de al nostru http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/  puteti vedea pe scurt toate modelele de Rezistenta electrica cartus cu diametru de 8 mm.

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99/rezistenta-cartus-standard-stoc/rezistenta-cartus-d-mm-196/page-1/
Din Gura in Gura