Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica - cartus pe comanda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica tip cartus pe comanda Rezistenta electrica tip cartus pe comanda Tehnocom Liv Srl Focsani va poate fabrica in regim de urgenta orice model de rezistente electrica tio cartus.

Pentru a va intocmi oferta am nevoie de un desen cu toate cotele din care sa reiasa:  

dimensiunile rezistentei cartus - diametrul tubului, lungimea acestuia si lungimea cablurilor electrice
tipul alimentare si conexiune cu energie electrica  tip standard, cu cabluri electrice in prelungire adica conexune dreapta
tip vinclu, cu fire electrice indreptate la 90 de grade
cu cot, cablurile au o prelungire indoita la 90 de grade dar rotunjita (popular ca la burlane)

Pentru o aplicatie si o utilzare precisa si perfecta mai trebuie sa stim:  

mediul de lucru de va fi incalzit  mediul solid adica corpuri metalice, etc
mediul lichid, adica trebuie precizat tip de fluid apa ulei
temperatura de lucru pana in 400 grade, mai mult de 400 grade celsius
materialul elementului tubular: otel carbon
otel inoxidabil
alama
numarul de bucati

Puterea calculata in Wati

Tensiunea de alimentare exprimata in Volti

In linkurile de mai jos gasiti toate exemplele in acest sens ! https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/rezistente-tip-cartus-speciale/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99-209/ http://www.tehnocomliv.ro/tip_cartuse.php In linkul de mai jos gasiti programu nostru complet de livrare la rezistentele electrice tubulare din otel inox - inoxidabil https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/ Detinem cel mai mare stoc de rezistente electrice tip cartus in tara. Avem cele mai mici preturi. Rezistenta electrica tip cartus pe comanda, CALITATE PREMIUM FABRICATIE FRAN?A ! Caracteristici, descriere si performante tehnice Rezistente electrice tubulare tip cartus duin inox sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate, fiabilitate si performanta. Acest aspect este confirmat de cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala, STASTUL  EN 60335-1.

ATENTIE !

Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Exemplu de montaj: pentru un diametru exterior D10mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza. Incarcarea energetica pe corpul cartului este de maxim 50 W / cm.

Teaca acestui produs este din otel inoxidabil iar la extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a cablurilor electrice de alimentare.
Din Gura in Gura