Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta incalzire colier D25XL25mm 85 wati 230 volti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta incalzire colier D25XL25mm 85 wati 230 volti, scurta descriere dimensiuni:

Lungimea. cablului (mm):500;
Diametru (mm):25 (25 x 26)
Latime/Grosime (mm):25
Puterea (W):85

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv Rezistenta permite multe combinatii sau tipuri de stangere sau alimentare cu energie electrica.

Produsele standard sunt disponibile in produse specifice pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastra cu adaugarea de gauri crestatura de diferite optiuni si / sau de izolare pentru a reduce pierderile de caldura.Incarcarea maxima pe corpul acestuia va fi de 6,5 w/cm iar temperatura 340 C, in functie de conditiile de exploatare.

Profil sau corpul acestuia este din alama, cu capetele indoite?

Tehnologie ce ofera rezistenta la apa clasa IUP41, cu exceptia conectorilor de alimentare cu energie electrica.

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/ Rezistenta incalzire duza injectie 85 Wati 230 Volti, instructiuni de montaj Se poate monta la duzele de la masinile de injectat mase plastice sau extrudere pentru a transforma sau topi materialele plastice. Pot functiona si pentru materiale moderne, cum ar fi rasini care necesita temperaturi mai ridicate. Rezistentele tip colier sunt, de asemenea, utilizate in injectat mase din plastice.

In cazul in care activitatea materiei necesita o putere calorica ridicata sau temperaturi inalte se recomandat rezistentele microtubulare.

Detalii in linkul de mai jos https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistente-formabile-incalzitoare/tipuri-constructive-rezistente-formabile-incalzitoare/rezistente-microtubulare-rotunde-tip-cartus-o3-7mm/ Rezistenta incalzire colier D25XL25mm 85Wati 230Volti, alte recomandari Combinand greutate redusa si dimensiuni compacte, rezistentele tip colier din alama sunt folosite in aplicatii care necesita o crestere rapida a temperaturii. Alimentarea cu energie electrica se face prin cablu electric multiconductor din cupru-nichel + impamantare. Este cu izolatie exterioara impletita din fibra de sticla siliconata plus tresa metalica galvanizata.Carcasa protectoare la rezistentele tip colier este alcatuita dintr-un conector orientat axial la 30.

Acesta este pozitionat pe centru pe inaltimea gulerului de pana la 38 mm. http://www.tehnocomliv.ro/rez_electr.php http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/ https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-cilindrice-conice-tip-rola-cauciuc/tampon-amortizor-tip1-2-tije-filetate/
Din Gura in Gura