Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampi termoformat plexiglas 300W 165BFH2 240V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampi termoformat plexiglas 300W 165BFH2 240V sunt surse de caldura puternice, alcatuite dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten incorporat in tubulatura de inalta puritate din sticla de cuart si umpluta cu gaz cu halogen. Ciclul halogen asigura o eficienta in infrarosu constanta pe toata durata de viata si impedica tubul de sticla sa se  innegreasca.

Se folosesesc pentru termoformarea, inmuierea sau topirea plasticelor, teflonului, poliamidei, plexiglasului, in productia publicitara, reclame luminoase. Se folosesc pentru indoit, modelat plasticul fara a i se schimba culoarea.

Lampi termoformat plexiglas 300W 165BFH2 240V caracteristici, avantaje:  

durata de viata lunga: cca. 5000 de ore in medie,
viteza mare de pornire: maxim o secunda de la aprindere,
randament si eficienta ridicata: mai mult de 85% din putere este transformata in eficienta termica sau energetica,
densitatea de putere ridicata: pana la 110 W / cm,
controlabilitatea de mare si mentenanta usoara: nu necesita impamantare, circuite noi sau speciale sunt usor de fixat.

Aceste rezistente infrarosu nu schimba sau modifica compozitia chimica a obiectelor din plastic (plexiglas, sticla). Ele nu distrug vitaminele sau proteinele la alimente, nu sunt daunatoare pentru mediul inconjurator sau obiectele care urmeaza a fi incalzite.  

Avem si alte produse (Etansare pompa FRISTAM,Garnitura mecanica FLYGT,Etansare mecanica JOHN CRANE, Etansare mecanica pompa SIHI, Elemente elastice cuplaje, Cuplaje mecanice cu bolturi, Cuplaje elastice, Cuplaje Gheare, Simeringuri rotatie, Mansete translatie, Garnituri cauciuc filtru vin) la urmatorul link: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ Detalii tehnice lampa infrarosu Cod Lampa infrarosu TOSHIBA:  

Tub: JHC
Tensiune 240 Volti
Putere 300 Wati
Tip conexiune:  BfH2
Lungime filament: 165 mm

Linkuri utile din recomandarile noastre !

Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/  Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/lampa-cu-infrarosu-lampa-infrarosu-tipuri/lampa-infrarosu-cu-unda-scurta-toshiba/lampa-infrarosu-tip-jhc-suflare-pet/ Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/  Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte.

Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online !

RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura