Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice Focsani de incalzire 16xL600mm 800W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistente electrice Focsani de incalzire 16xL600mm 800W

Diametru metalic al tubului 16mm          
Diametru exterior al aripioarelor 34.5mm
Lungimea metalica a. tubului A = 600 mm
Putere: 800 wati U=220 V
Cod, Model 24.51.03

CARACTERISTICI, DESCRIERE TEHNICA

Rezistenta electrica in tub metalic din otel cu 15 W/cm (Tip II)

Potrivit pentru incalzirea gazului din conducte cu schimb termic scazut, de asemenea, cu conventia naturala dar cu acumulare limitata de caldura (+250 C)..

OBSERVATII: Sunt fabricate din otel inox.

Au conexiune normala tip A la un capat (borna filetata si fara bucsa filetata) si conexiune speciala tip B la celalalt capat (borne filetata plus bucsa filetata)

Linkuri utile din recomandarile noastre !

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/magazin-rezistente-electrice-industriale-de-incalzit/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/ http://www.tehnocomliv.ro/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte.

Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura