Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Nichelina rezistiva banda 5x0.5mm Nikrothal80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Nichelina rezistiva banda 5x0.5mm Nikrothal80 scurta descriere tehnica

Rezistivitatea Nichelina pe metru  Rezistenta Nichelina pe metru  Greutatea gram pe metru sau metri pe kilogram  Suprafata (cm/m)
1,08 mm/m  0,4 /m  16,387 g/m  61,02 m/Kg  110

Compozitie: Aliaj Nichel Crom procente (80 / 20 ) % iar temperatura maxima de lucru:  1 280 grade Celsius.

In fisierul atasat gasiti oferta noastra la Nichelina rezistiva banda 5x0.5mm Nikrothal80.

Conditii comerciale si modalitati de livrare la Nichelina rezistiva banda 5x0.5mm Nikrothal80

Informatiile despre greutate sunt copiate din catalogul producatorului si sunt doar in teorie valabile.

Fiecare comanda livrata sau lot are alte valori deoarece prin tehnologia existenta la ora actuala nu se poate obtine aceleasi dimensiuni niciodata. Informatiile exista pentru a veni cat de cat in sprijinul clientilor sau consumatorilor mici care nu pot comanda cantitati mari.

Mai sunt si clienti care fabrica rezistente electrice si trebuie sa isi calculeze rezistenta electrica /m.

Din aspectele enumerat mai sus ele au doar caracter informativ si nu constitue o obligatie comerciala sau contractuala din partea societatii noastre sau a furnizorului. Comanda de nicehlina se cantareste si nu se masoara de aceea factura emisa va fi grame si nu in metri liniari. Produsul ambalat se taie dintr-o bobina de 3 sau 4 kilograme.

Cantitatea comandata rezultata va fi mai mare sau mica cu 10 % fata de cantitatea comandata.

Pe factura va aparea cantitatea taiata nu cea comandata. Orice comanda primita ca urmare a acestei oferte va tine loc de contract (daca nu exista unul valabil) si va fi supusa termenilor si conditiilor.

IMPORTANT

Greutatea gram pe metru sau metri pe kilogram 16,387 g/m sau 61,02 m/Kg

Produsul platbanda kanthal 5x0.5 mm sau Resistohm 80 este fabricat in Franta si este insotit de certificat de calitate si garantie. Pretul unitar nu include TVA si este exprimat in euro la cursul BNR + 1,5% din ziua facturarii.

Conditii de plata: cu oridin de plata in avans sau ramburs (numerar) la predare coletului.

Conditii de livrare ex-works, EXW: la cerere prin FAN COURIER rapid cu plata la destinatar, iclusa in factura la pretul nostru de contract.

Valabilitate oferta: 60 zile.

LAMPA INFRAROSU TOSHIBA

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/nichelina-kanthal-resistohm/banda-rezistiva-nichelina-rezistenta-kanthal-resistohm/ http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/band%C4%83-resistohm-kanthal-nichelina/band%C4%83-rezistiv%C4%83-cu-profil-plat/nichel-crom-nikrothal/banda-resistohm-90/page-1/ http://www.tehnocomliv.ro/fire_rezistive.php
Din Gura in Gura