Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sarma rezistiva D1.5mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Tehnocom Liv Importator Distribuitor Sarma rezistiva D1.5mm , introducere.

Sarma rezistiva diametru de 1.5 mm. Produsul este importat din Uniunea Europeana mai exact din Franta. Sarma de nichelina este insotita de certificat de calitate si garantie. Mai jos gasiti detalii tehnice: Rezistivitatea electrica este de 1,08 mm/m .

Rezistenta electrica este de 0,61 Ohm/m . Greutatea specifica este de 14,7482 g/m sau 67,80 m/Kg iar Temperatura maxima de lucru este de 1 280  Celsius. Aliajul din Nichel si Crom are in compozitie (80/20)%. Greutatea = 14,7482 g/m sau 67,80 m/Kg nu este obligatorie si nu constituie obligatie contractuala. Aceaste informatii sunt pur teoretice deoarece difera la fiecare lot de fabricatie in parte. Din acest motiv ele are doar caracter informativ si nu constitue o obligatie comerciala sau contractuala din partea societatii noastre sau a furnizorului Tehnocom Liv Importator Direct de Sarma rezistiva D1.5mm Produsul ce urmeaza a fi livrat se cantareste si nu se masoara de aceea comanda emisa va fi grame si nu in metri liniari.

Produsul livrat se taie dintr-un colac de 40 Kg iar cantitatea livrata poate sa fie mai mare sau mica cu 10 % fata de cantitatea comandata. Pe factura va aparea cantitatea taiata nu cea comandata. Avem un alt site, dedicat acestui tip de produs. Informatii detaliate gasiti la urmatoarea adresa:

http://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/sarma-nichelina-resistohm-nikrothal-d-mm/s%C3%A2rma-resistohm-kanthal-nichelina/nichel-crom-nikrothal/sarma-nichelina-resistohm-nikrothal-87/ .

Pe site-ul nostru gasiti si Tesatura fibra sticla cu adeziv sau fara adeziv, la metru, sau la rola. Detalii mai multe gasiti la urmatorul link: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/tesatura-cu-teflon-si-silicon/panza-teflonata-la-metru/ .

Conditii de plata: cu OP in avans sau ramburs la livrare. Pentru a obtine oferta de pret de Tehnocom Liv care este Importator si Distribuitor Sarma rezistiva D1.5mm apasa butonul din dreapta cu  Cerere oferta din pagina ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Aceasta va contine:  Tipul de aliaj al firului de rezistenta
Compozitia si procentul de de nichel si crom
Rezistenta electrica exprimata in ? ohm pe / metru
Temperatura de lucru
Greutate rola in grame
Echivalentul in metri
Dimensiune diametru fir conductor
Valoare comanda
Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura