Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice Incalzirea matritelor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
La incalzirea matritelor se folosesc rezistente electrice cartus. Rezistentele tip cartus distribuite de firma noastra sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate.

Se utilizeaza pentru schimbul de caldura. Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz.
Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea

- matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice

- echipamente si masinilor de ambalat si termoformat

- corpurilor metalice sau dispozitive de franare, placi de presa

- bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti
In unele aplicatii functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm temperaturi maxima poate ajunge la 800 C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 ?C.

Rezistentelor cartus folosite la incalzirea matritelor optional se pot incorpora cu termocuplu J standard. In acest caz, firele au o lungime de 1000 mm sau pot fi echipate cu conectori si sau accesorii.

Detalii complete gasiti la: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistenta-cartus-tipuri/tip-cartus-standard/diametru-10/ Pentru a putea fi exploatate la capacitate maxima montajul sau ajustarea dintre cartus si alezaj trebuie sa fie facuta conform H7. Acest fapt inseamna ca pentru un diametru exterior de 10mm se accepta o toleranta maxima de montaj de + 0.015 mm pe raza.

O gama variata de elementi elestici si etansari mecani8ce gasiti pe site-ul nostru de la urmatoarea adresa:

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/
Din Gura in Gura