Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piese schimb boiler oparitor cazan L335mm P4kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Piese schimb boiler oparitor cazan L335mm P4kW - Termoplonjor fierbere apa L335mm P4kW M45x20mm:  Termoplonjor pentru apa cu 10 W/cm
Temperatura de utilizare: 120C, Presiunea: 15 Bari
Lungime plonjor: 335 mm, primii 60 mm de la filet e rece.
Putere:4 kw
Material: INCOLOY 800
Conexiuni: borne metalice filetate M4 sau M6
Buson: M45x20mm
Utilizari: Pentru incalzirea apei
Produs standard disponibil in stoc
Piese schimb boiler oparitor cazan L335mm P4kW descriere Aceste sisteme incalzitoare au putere mare de 10 Wati / cm fiind fabricate special pentru incalzirea si oparirea rapida a apei. Sarcina lor crescuta, garanteaza o incalzire puternica si accelerata pentru acest tip de aplicatie. Aceste incalzitoare sunt fabricate sa functioneye doar in imersie completa. Accidental pot functiona fara primii 60 de milimetri adica partea rece care incepe de la busonul filetat. Asa cum se poate observa si in poze sunt alcatuite din trei rezistente blinadte separate tubulare indoite.  Alte detalii pentru rezistenta de incalzire apa Cele 3 elemente incalzitoare componente de 8mm sunt din fabricate din otel inoxidabil AISI 321. Aceste 3 bucle incalzitoare sunt asamblate pe un buson din alama cu filet cu pas metric prescurtat M45. Cele 3 rezistente tubulare indoite au ca protectie o carcasa din aluminiu IP55 sau IP65. Optional se pot incorpora: termostate de sigurante cu scarile: 4-40 C, 30-110 C, 50-300 C la cele monofazate si 20/110 C - 50/300 C la cele trifazate. Linkuri utile din recomandarile noastre !  

Pentru oferta noastra completa din CATEGORIE principala accesati linkul de mai jos:

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-incalzire-boiler-insurubare-filet-metric/ Pentru produse similare din aceeasi Subcategorie accesati linkul de mai jos: https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-incalzire-boiler-insurubare-filet-metric/cauti-rezistenta-termoplonjor-incalzit-boiler-electric/rezistenta-boiler-electric-prindere-filet-m45/fierbator-electric-boiler-strangere-piulita-m45/ Pentru SOLUTII COMPLETE DE INCALZIT aer prin convecti, radiatie si fluide + corpuri solide prin conductie accesati butonul de Home: https://www.rezistenteelectrice.ro/ Pentru SOLUTII COMPLETE Mecanice de etansare, PIESE de SCHIMB pentru GRUPURI de POMPARE si POMPE,  ARCURI SI RESORTURI INDUSTRIALE,  TRANSMISII INDUSTRIALE: curele, lanturi,  roti, articulatii, intinzatoare sau Prezentare Tehnocom Liv ( a-II-a Parte ) accesati linkul de mai jos : https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ Pentru a obtine oferta noastra de pret la Piese schimb pentru boiler oparitor cazan de L335mm si P4kW apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura