Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa infrarosu 235V3000W cuptoare Sipa 280BfH2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa infrarosu 235V3000W cuptoare Sipa 280BfH2, introducere - descriere.

Lampa infrarosu JHC 235V 3.000W PET Sipa este o sursa de caldura puternica, alcatuita dintr-un filament ce contine un fir spiralat din tungsten incorporat in tubulara de inalta puritate din sticla de cuart si umpluta cu gaz cu halogen.

Ciclul halogen asigura o eficienta in infrarosu constanta pe toata durata de viata si impedica tubul de sticla sa se  innegreasca.  

Lampa infrarosu 235V3000W cuptoare SIPA 280BfH2- aplicatii si utilizari:  

Uscarea vopselei de la caroseriile auto.
Uscarea Cernelurilor de tiparire din industria textila sau tipografica
Pre-incalzirea preformelor ori suflarea sticlelor PET.
In procesul de fabricatie  pentru oxidarea semiconductorilor
Termoformarea, inmuierea sau topirea materialelor si maselor plastice, a cauciucului, a plexiglasului, etc
Sterilizare termica.
Incalzirea alimentelor si pastrarea lor calda.
Uscarea sau deshidratarea legumelor sau a fructelor.
Preincalzirea lemnului inainte de lacuire.
Uscarea aerului din tunele/cuptoare sau spatii inchise.
Piese de schimb pentru panouri radiante in infrarosu

In site-ul nostru regasiti toate tipurile de: Rezistente in infrarosu, Lampa infrarosu, Lampi infrarosii Toshiba, Rezistente in infrarosu, Lampa infrarosu, Lampi infrarosii, Rezistente in infrarosu
Tub halogen, Tub quartz, Bec halogen, Incalzitor radiant halogen, Incalzire moderna, Lampa halogen JHC Incalzitor terasa, Incalzire ieftina biserici JHA, JHB, JHL . Rezistenta ( Lampa) suflarea PET-urilor, suflare pet, Suflat preforme pet, Masini suflat pet, Suflat flacoane PET

Detalii tehnice:

JHC 235V 3.000W
Tip conexiune:280  BFH2
Cod Lampa infrarosu TOSHIBA:
Cod Echivalent Lampa infrarosu Philips:

Linkuri utile din recomandarile noastre !

Mai multe informatii despre alte produse ale firmei noastre: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistente-electrice-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/aplicatii-utilizari-lampi-cu-infrarosu/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura