Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente incalzire ulei 1000W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Solutii electrice de incalzire ulei 1000W - 8x1050mm 1000W
Termoplonjoare ulei filet 1  toli. Termoplonjorul electric se intrebuinteaza ca sursa electrica ajutatoare pentru incalzirea uleiurilor sau combustibililor lichizi. Specificatii tehnice Rezistenta electrica incalzire ulei. Rezistentele electrice din acest model se fabrica in 3 variante :  echipate cu termostat mecanic electric reglabil si in cutie de protectie IP55
fara termostat mecanic dar cu capac de protectie IP55 rezistent la apa, umezeala
fara termostat si cu cochilie protectoare din aluminiu tip IP40 doar pentru pra
Solutii electrice de incalzire Ulei 1000W descriere   Interval de termostatare (C): 50-300 ( 5 Celsius)
Alimentare electrica cu borne filetate
Tensiunea electrica de alimentare: monofazica 230 Volti
Filet de prindere: 1 1/4" un tol si un sfert
Puterea energetica si Performanta electrica (Wati): 1000
Lungime metalica plonjoare element de incalzire: 1050 mm
Lungimea de fixare a filetului: 12 mm ( 2 mm)
Diametru material al tub 8 mm
Rezistenta "U''  de incalzire ulei, sisteme, aparate electrice 1.000W, 8x1050mm
Material tubulatura rezistenta electrica: AISI 321
Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv
Codul de comanda interna: G04 M01000
Sisteme de incalzire cu o putere specifica de 2 W / cm
Functionarea cu ulei, cu sarcina scazuta, garanteaza o incalzire adecvata pentru acest tip de cerere
Cod: GO4M01000
Rezistente metalice electrice din otel Inoxidabil AISI 321  Rezistenta electrica este ideala pentru incalzirea Uleiurilor la toate tipurile de recipiente,bazine metalice. Fierbatorul electric nu este indicat sa se folosesca la bidoane,vase din plastic. Rezistenta electrica se evidentiaza printr-o performanta energetica excelenta. Termoplojorul electric se caracterizeaza printr-o incalzire rapida.

Poate incalzi o cantitate mare de fluid in lichidul in care este imersat. Pe site-ul nostru mai gasiti si alte tipuri de rezistente electrice pe care le puteti vizualiza in link-ul urmator:
REZISTENTE ELECTRICE cu FILET 11/2X10MM . In magazinul si depozitul nostru gasiti o gama larga de solutii tehnice de etansare: snur cauciuc, garnituri mecanice, elemnte elastice pentru cuplaje cu bolturi, garnituri industria alimentara. Descoperiti gama noastra completa la urmatoarea adresa web: Tehnocom Liv Mecanice Industriale Pentru a obtine oferta noastra de pret la Cel mai bun sistem de incalzire electrica apasa butonul CERE OFERTA din dreapta paginii ! Totodata veti primi si fisa tehnica a produsului cu sfaturi si instructuini de montaj. Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte.

Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) . Tehnocom Liv ofera si solutii altermative cum ar fi Sistemele de incalzire cu infrarosu la fel de ieftine . Descopera acum metoda de incalzire electrica cu infrarosu in linkul urmator: Incalzire Moderna cu infrarosu !! Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura