Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termocuple electrice K Senzori temperatura 5X20mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
5X20mm Termocuple electrice K Senzori temperatura
5X20mm Termocuple electrice K Senzori temperatura, descriere.

Sonda termocupla electrica de tip K ( Cr-Al) D5XL20mm. Senzor K de temperatura Termocupla electrica K 5X20mm cu 2 fire electrice. Senzori electrici de temperatura termocuple tip K pentru masurarea temperaturii in intervalul -200C / +1100C. Conexiune electrica la senzori este cu cablu de temperatura cu 2 fire electrice de culori diferite. Protectie cablu un fir are invelis din fibra de sticla de culoare alba si celalalt fir are culoare verde. Lungimea firelor electrice de la senzorul de temperatura are 2 metri liniari. Tubulatura este tip bulb din otel inox si are lungimea metalica de 30mm. Diametru metalic are senzorului de temperatura TCK este de 5mm.

Termocuple K simple Diametru 5mm. Lungime 30mm fara Baioneta filetata

5X20mm Termocuple electrice K Senzori temperatura Termocuplul tip K este cel mai frecvent intalnit tip de termocuplu. Poate masura in general temperaturi de la -200 pana la 1250C si pot functiona in atmosfera oxidanta sau inerta. Sunt vulnerabile insa la atacul sulfului si nu ar trebui expuse atmosferei ce contine sulf. Tc k In fizica un termocuplu este un senzor utilizat pentru masurarea temperaturii. El functioneaza pe baza efectului Seebeck, care conduce la formarea unei diferente de potential electric pe baza unei diferente de potential termic. senzor in forma tub, cilindru si Element incalzitor electric cu convectie termica. Sonda K functioneaza pe baza efectului Seebeck, prin formarea diferentei de potential electric si termic.

Ce este Termocuplul TC-K ? Tc-K este un este un senzor electric tubular, compact si eficient, folosit frecvent in procesele industriale de masurarea temperaturii. TC-K este un senzor electric protejat in teaca de inox si racordare electrica prin conductori electrici imbracati cu fibra de sticla de culori diferite(Alb+Verde). Senzorul de temperatura TCK este disponibil in stoc TEHNOCOM LIV. La TEHNOCOM LIV faceti Alegerea PERFECTA in ELECTRICE PROFESIONALE si MECANICE INDUSTRIALE !

Detinem Depozit Propriu si Shoeroom in Focsani Vrancea Romania. Suntem prezenti pe piata romanesca din anul 2005 !! Da-ti click aici si Descopereti oferta TEHNOCOM LIV. Click pe rezistenta electrica de incalzire cuptoare Suna si comanda acum Rezistente ELECTRICE Calitate TOP si Etansari MECANICE Calitate INDUSTRIALA ! Detinem showroom cu desfacere directa in Focsani Vrancea Romania. Tehnocom Liv companie Romaneasca fondata din anul 2005 !!
Din Gura in Gura