Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termocuple J Fe-Ct D8XL30mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Producem Fabricam Termocuple J Fe-Ct D8XL30mm, introducere.

Cauti sonda temperatura 8x30mm strangere cu arc de compresie ? Senzorii electrici de temperatura de tip termocuplu J sunt dispozitive electrice utilizate la determinarea temperaturii. Dispozitivul electric este confectionat din doua aliaje rezistive diferite de tip Fier si Constantan. Cele doua fire rezistive sunt sudate intr-un punct la cald pe unul din capete. La cealalta extremitate se monteaza cablul electric iar terminatiile acestuia se leaga la un aparat electrice gen termometre, controlere. Pe aceste dispozitive electrice se va afisa temperatura. Termocuplele J se folosesc intr-o mare varietate de aplicatii. Datorita flexibilitatii in operativitate ele permit masurarea temperaturiilor inalte.

Senzor electric, sonda temperatura tip termocuplu: J
Senzor electric, sonda de temperatura tip J cu lungime bulb: 30mm
Senzor electric sonda temperatura tip J diametru bulb: 8mm
Senzor electric senzor J pentru plaja temperatura: -200C/+750C
Senzor electric, sonda temperatura tip J, iesire cu cablu cu 2 fire electrice
Culoare fire electrice Senzor electric: primul fir este alb, al doilea este negru
Invelis cablu Sonda temperatura tip J: fibra de sticla imbracata in tresa metalica
Lungime cablu Senzor sonda temperatura tip J: 2 metri liniari
Material bulb Senzor sonda temperatura tip J:  inox.

Producem Fabricam Termocuple J Fe-Ct D8XL30mm Senzori electrici temperatura Senzor electric de tip Termocuplu J este pentru determinarea temperaturii pe baza efectului Seebeck prin diferente de potential electric pe baza unei diferente de potential termic. Senzorul electric este protejat in teaca de inox si racordare electrica prin conductori electrici imbracati cu fibra de sticla. Senzor electric TCJ din efectul Seebeck pe baza diferentei dintre potential electric si a potentialului termic. Ternocupla de tip J este disponibila in stoc TEHNOCOM LIV Cu TEHNOCOM LIV Faceti Alegerea PERFECTA in ELECTRICE si MECANICE INDUSTRIALE !

Avem Depozit si Magazin in Focsani Vrancea Romania. Suntem prezenti pe piata inca din anul 2005 !! Profita acum de oferta noastra TEHNOCOM LIV detine pe lanpa termocuple de cuptoare si rezistenta electrica de incalzire cuptoare Suna si comanda acum Rezistente Electrice Calitate TOP si Etansari Mecanice Calitate INDUSTRIALA !  Termocuplu tip j fier constantan 8X30mm
[caption id="attachment_26039" align="aligncenter" width="475"] SENZORI TEMPERATURA TERMOCUPLURI TIP J Fe-Ct D8XL30mm[/caption]

In tehnica de specialitate termocuplu este un detector electrice folosit pentru determinarea temperaturii. Senzorul TCJ functioneaza pe baza efectului Seebeck. Acest aspect conduce la formarea unei diferente de potential electric pe baza unei diferente de potential termic. Termocuplele J sunt intrebuintate la masini si utilaje pentru automatizarea temperaturii. Detinem depozit cu ridicare directa in Focsani Vrancea Romania. Tehnocom Liv companie Romaneasca fondata din anul 2005 !!! Cu TEHNOCOM LIV Faceti Alegerea PERFECTA in ELECTRICE si MECANICE INDUSTRIALE ! Avem Depozit si Magazin in Focsani Vrancea Romania. Suntem prezenti pe piata inca din anul 2005 !! Descopera acum oferta TEHNOCOM LIV Click pe rezistenta electrica de incalzire cuptoare Suna si comanda acum Rezistente ELECTRICE Calitate TOP si Etansari MECANICE Calitate INDUSTRIALA ! Detinem showroom cu desfacere directa in Focsani Vrancea Romania. Tehnocom Liv companie Romaneasca fondata din anul 2005 !!
Din Gura in Gura