Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat marcare prin ardere - rezistente electrice cartus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Aparat marcare prin ardere - rezistente electrice cartus va putem oferi din stoc. Noi va putem recomanda rezistenta cartus cu diametrul de 16 mm, lungimea de 100 mm si puterea de 500 W, tensiune 230V.

Detalii complete despre acest produs gasiti la urmatorul link: https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistenta-electrica-tip-cartus-l-100-mm-p-500-w-2/

Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate. Au fiabilitate si performanta ridicate. Sunt obtinutre dupa cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1) Teaca acestui produs este din otel inoxidabil. La extremitatea produsului se afla un cap de ceramica pentru o mai buna protectie a firelor  electrice. Aparat marcare prin ardere - rezistente electrice Aceste aparate incalzite ridica temperatura unei stampile gravate foarte repede la mai mult de 600C.

Puterea de incalzire a aparatelor de marcare garanteaza un marcaj rapid si este definitiv chiar si pe lemn verde sau umed. Ele sunt utilizate pentru marcare prin ardere a: paletilor, butoaielor, cutiilor,lazilor, mobilelor, materialelor de intreprindere. Mai pot fi folosite pentru stantarea produsele din industria alimentara, carne, branzeturi. Alegerea dispozitivului este determinata de dimensiunea textului care urmeaza sa fie inscriptionat pe o stampila, sau un bloc coada de randunica, in bronz.

Distribuim si Amortizoare cauciuc, Tampoane si picioare amortizoare; Tampon cauciuc amortizor; Etansari mecanice; Etansare mecanica Wilo.

Detalii mai multe gasiti la urmatoarea adresa: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/
Din Gura in Gura