Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta electrica pentru masina de vulcanizat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta electrica pentru masina de vulcanizat avem in stoc si va putem oferi in functie de dimensiunile dorite de dumneavoastra.

Aceste rezistente electrice tip cartus sunt fabricate la cel mai inalt standard de calitate.  Au un mare grad de fiabilitate si performanta. Sunt obtinute cu cea  mai noua tehnologia mondiala existenta la ora actuala (EN 60335-1).

Alimentarea la curent la produsele standard se face cu fire electrice mono conductoare din cupru-nichel. Acestea au izolatie exterioara din fibra de sticla siliconata cu lungime de 250 mm.

Rezistenta electrica pentru masina de vulcanizat are o teaca din otel inoxidabil. Produsele sunt importate din Franta si sunt insotite de certificat de calitate.

Avem mai multe dimensiuni la diametru. Acestea sunt cuprinse intre 3.13 mm si 20 mm. De asemenea lungimea, la fiecare diametru , se incadreaza intre 32 mm  si 300 mm,  chiar 750 mm. Puterea variaza de la 50 W pana la 2500 W.

Se pot produce si variante non standard, in functie de nevoile dumneavoastra.

Un exemplu il gasiti la urmatoarea dresa: https://www.rezistenteelectrice.ro/rezistenta-electrica-cartus-l-50-mm-p-400-w-230-v/

Mai importam din Germania si distribuim si Etansare Mecanica Pompa, Presetupe pompe apa, Garnituri mecanice LOWARA, Etansare mecanica WILO, Kituri reparatii Burgmann, Elemente elastice. Detalii complete gasiti la urmatoarea adresa: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/
Din Gura in Gura