Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta - centura 30x30mm 135W 230V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta tip centura 30x30mm 135W 230V sau Rezistenta electrica 30x30, P 135 W, Dimensiuni rezistenta centura, date si descriere tehnica

Rezistenta centura ofertata are urmatoarele specificatii  
Diametrul rezistentei electrice sau a cilindrului (mm):30 (30 la 31)
Latimea, grosime sau inaltimea rezistentei electrice (mm):30
Puterea electrica (W):135
Lungimea cablului electric (mm):500
Rezistenta tip colier este un produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv

Aplicatii

Rezistenta tip centura 30x30mm 135W 230V

Aplicatiile acestui colier sau rezistenta centura sunt diverse: ele se pot monta la duzele de la masinile de injectat mase plastice sau extrudere pentru a transforma sau topi materialele plastice; sau pot functiona si pentru materiale moderne, cum ar fi rasini care necesita temperaturi mai ridicate.

Ele sunt, de asemenea, utilizate in injectie din plastic in cazul in care activitatea materiei necesita o putere calorica ridicata sau temperaturi inalte.

Combinand greutate redusa si dimensiuni compacte, colierele sunt folosite in aplicatii care necesita o crestere rapida a temperaturii.

Rezistenta electrica duza model D30xl30mm 135W-230V

Pe langa o gama larga de dimensiuni standard de tehnologie colierele permit multe combinatii sau tipuri de stangere sau alimentare cu energie elctrica.

Produsele standard sunt disponibile in produse specifice pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastra cu adaugarea de gauri crestatura de diferite optiuni si / sau de izolare pentru a reduce pierderile de caldura.

Rezistente tip colier se mai numesc si rezistenta electrica tip banda sau rezistenta tip bratara. Aceste rezistrente electrice diferita intre ele deoarece au o multitudine de diametre si inaltimi.

Transferurile energetic dintre rezistenta duza si corpul ce urmeaza a fi incalzit este prin conductie.

Pentru rezistente electrice de putere mare incalzirea este cu ceramica refractara cu radiatie in infrarosu.

Daca sunt montate pe conducte, tevi sau trasee ele pot incalzi atat solidul cat si lichidul sau gazul din interiorul acestuia.

http://www.tehnocomliv.ro/rez_electrice_solide.php#:~:text=Coliere%20incalzitoare-,Tipuri%20de%20coliere,-Tipuri%20de%20conexiuni http://www.tehnocomliv.ro/rez_electrice_solide.php https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/
Din Gura in Gura