Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampi infrarosu pentru sinuzita

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lampi infrarosu pentru sinuzita

Nu contine raze UV. Lumina este difuza, spre deosebire de cea de laser, care este concentrata. Astfel, se poate lucra cu densitate energetica scazuta si totusi are efecte biostimulatoare. Este o lumina policromatica, ceea ce inseamna ca aspectul ei nu contine doar lungime de unda asemenea luminii laser.

Efectele acestui tratament in aparenta foarte simplu nu sunt de neglijat. Lumina ajunge prin expunere de cateva minute pana la o adancime de 2,5 cm sub piele, fara ca pacientul sa simta o incalzire semnificativa. Astfel, sunt activate procesele de regenerare si absorbtia de oxigen in tesuturi creste. Celulele bolnave sunt readuse la stadiul de celule sanatoase. Lumina exercita si o influenta nemijlocita asupra terminatiilor nervoase si asupra sistemului nervos. Acest tratament determina modificari la diferite niveluri ale organismului uman la orice varsta. In plus, influenteaza benefic sistemul imunitar. Patrunderea in profunzime este asigurata de componenta infrarosie a luminii, iar durata prelungita potenteaza tratamentul.

Ele incalzesc obiectele imediat fara intra in contact cu acestea, sunt inodore, insipide, au mare putere energetica si viata lunga.

Conditii de plata: cu OP in avans, ramburs la livrare. Dupa o perioada mai lunga de schimburi comerciale acestea se pot negocia.

Societatea noastra stabileste conditiile de plata functie de :

- istoricul comercial dintre cele 2 societati

- celebritatea clientul

- valoarea facturii

Conditii de livrare: franco depozit furnizor, la cerere prin curier rapid cu plata la destinatar

Lampa infrarosu potrivita pentru sinuzita gasiti la urmatorul link: https://www.rezistenteelectrice.ro/lampa-infrarosu-ingrijire-corporala-jht-235v-500w-700-bfu/

Firma noastra distribuie si etansari mecanice LOWARA, etansare mecanica WILO, kituri reparatii Burgmann,Elemente elastice,Snur etansare cauciuc,Tampoane amortizoare cauciuc,Inele O VITON. Detalii complete gasiti la urmatoarea adresa: https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/
Din Gura in Gura