Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistente electrice cartus 300 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Producator rezistente electrice cartus 300 Wati

Diametru mm:6.5
Lungime mm: 130
Putere W:300
Fir lung mm:250
Sarcina (W / cm): 13

Produs standard nedisponibil in stoc Se utilizeaza pentru schimbul de caldura.

Capacitatea acestora variaza in functie de mediul in care lucreaza, care poate fi: masa metalica, lichid sau gaz.

Printre cele mai comune aplicatii, se regasim la incalzirea - matritelor din industria de  prelucrarea sau de  injectare a maselor plastice - echipamente si masinilor de ambalat si termoformat - corpurilor metalice sau dispozitive de franare, placi de presa - bailor de sare minerala, aprinderea rumegusului de la centralele termice pe peleti In unele aplicatii functie de putere sau daca incarcarea ajunge la 60 W / cm temperaturi maxima poate ajunge la 800 C dar in mod normal temperatura de lucru sau de functionare este de 400/500 C.

Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! https://www.rezistenteelectrice.ro/

https://tehnocomliv.bizoo.ro/vanzare/8309927/rezistente-electrice-tubulare-incalzire Tehnocom Liv Producator rezistente electrice cartus 300 Wati si de TAMPOANE DIN CAUCIUC CILINDRICE CONICE ROLA

Tampoane din cauciuc cilindrice conice rola, introducere, clasificare tampoane si amortizoare din cauciuc cu surub. Tampoanele si amortizoarele din cauciuc dupa forma sunt de trei tipuri: tampoane cauciuc tip rola, tampoane de cauciuc conice sau parabolice,tampon cauciuc amortizor tronconic, tampoane din cauciuc cilindrice.

TAMPOANELE SI AMORTIZOARE CILINDRICE DIN CAUCIUC SE IMPART IN 5 CATEGORII  

Tampon cauciuc amortizor cilindric male male sau MM-I tip A: cu 2 tije metalice sau suruburi filetate.
Tampoane cauciuc amortizor cilindric male femaie sau MF-II tip B: cu un singur surub sau tija metalica si o singura gaura filetata.
Tampon cauciuc amortizor cilindric female female FF-III tip C: cu 2 gauri filetate adica fara nici un surub.
Tampoane amortizor din cauciuc cu picioruse cu forma cilindrica de tip Piedo Male PM IV sau tip D: adica cu o singura tija sau surub cu filet.
Tampoane de cauciuc si amortizoarele cilindrice Piedo Female PF V sau de tip E: avand o singura gaura filetata si la celalalt capat cauciuc.
Categoria a-VI-a. Tampon cauciuc conic sau parabolic.
Aceste amortizoare parabolice sunt de doua tipuri: amortizor parabolic cu surub metric si tampon conic cauciuc cu orificiu filetat
A saptea categorie. Tampoane cauciuc tip rola pentru toba sau amortizorul de zgomote sau esapament. Acest tip de tampon cauciuc este utilizat la atenuarea vibratiilor produse de teava de esapament. Tot acest model de tampon cauciuc amortizor se mai cheama si tampon cilindru compactor. Dupa tipul de insertie metalica tamponul cilindru compactor sau tamponul cauciuc amortizor esapament este de trei tipuri, subcategorii:  

tampon cauciuc cu surub metric de tip Male Male
tampon cauciuc cu tija filetata si orificiu filetat
tampoane rola de tip FF ce are in componenta 2 gauri filetate.

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-din-cauciuc-cilindrice-conice-rola/
Din Gura in Gura