Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cartus cu termocuplu J

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cumpara online Rezistenta cartus cu termocuplu J

Rezistenta electrica tip cartus L 160 mm, P 400 + TCJ W

Diametru 8 mm
Lungime 160 mm
Putere 400 + tcj W

Fire electrice de lungime 1000 mm Sarcina11 (W / cm)

Produs standard disponibil in stoc Franta

Linkuri utile din recomandarile noastre ! Distribuim si etansari mecanice pompe, presetupe pompe apa, garnituri mecanice LOWARA, etansare mecanica WILO, kituri reparatii Burgmann, elemente elastice, snur etansare cauciuc.

Oferta noastra o gasiti la urmatoarea adresa https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/etansari-mecanice-kituri-etansare-pompe/etansare-mecanica-cu-burduf-elastomeric-si-arc-de-compresie/bb3-c60-similar-burgmann-mg1-g60/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-cartus/ https://www.nichelina-kanthal-resistohm.ro/ro/prod/rezistenta-cartus-l-mm-p-w-v-termocuplu-tip-j/piese-schimb-la-baxat-ambalat-infoliat-vacumat/rezisten%C8%9B%C4%83-electric%C4%83-de-%C3%AEnc%C4%83lzit-tip-cartu%C8%99/rezistenta-cartus-standard-stoc/rezistenta-cartus-d-mm-566/ Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii ! Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online.

Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online !

RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant !

Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura