Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta cartus cu termocuplu D10xL100mm 350W230V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vindem Rezistenta cartus cu termocuplu D10xL100mm 350W230V
Diametru 10 mm
Lungime 100 mm
Putere 350 + + Termocuplu Tip J
Fir lung 1000 mm
Sarcina 13 (W / cm)
Produs standard disponibil in stoc Franta https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/emitatoare-ceramice-cu-infrarosii/ https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/despre-noi/

Vindem Rezistenta cartus cu termocuplu D10xL100mm 350W230V si INELE O, O-RINGURI, O-RINGS DE ETANSARE DIN CAUCIUC,APLICATII DESCRIERE TEHNICA : Garnitura de tip O este recomandatA pentru etansari statice dar si la etansarai mecanice dinamice (mobile),asamblari fixe si mobile din dispozitive hidraulice si pneumatice. Inelele de etansare sunt de fapt niste garnituri din cauciuc de tip sau cu profil O.

In limba engleza se cunosc sub denumirea de Orings la plural si oring la singural. Aceste O-ringuri din cauciuc sunt de fapt niste garnituri de etansare cu sectiunea rotunda inchisa si forma de tip cerc atat la interior cat si la exterior.

O-RINGS DE ETANSARE DIN CAUCIUC PROPRIETATI Principala proprietate de etansare a inelului este data de sectiunii rotunda flexibila atunci cand este supus la efort in locasul de functionare sau etansare. Inelul ?O? se poate fi deforma sau intinde ori comprima atat radial cat si axial. In timpul exploatarii presiunea exercitata pe sectiunea acestuia amplifica sau intrareste proprietatea de etansare. Explicatia ar fi ca sub presiune elastomerul sau cauciucul se comporta ca un lichid incompresibil. Inele O-Ring.

TEHNOCOM LIV Etansari Mecanice si Solutii complete de etansare

Fabricam Garnituri din  Cauciuc Fabrica de Articole Tehnice din Cauciuc. Exemplu de comada Inele O - O-Rings, DURITATE 70 Shore, MATERIAL NBR-EPDM-VITON-MVQ-SBR. NBR ofera produsului vulcanizat o elasticitate scazuta, rezistenta buna la produse petroliere in intervalul de temperatura cuprins intre -30 C si +130 C. Cauciucul VITON confera produsului vulcanizat o elasticitate foarte scazuta. Oringurile din VITON sunt rezistente la temperatura, produse petroliere.  foarte buna pana la temperatura de 200 C si prelucrabilitate usoara. Cauciucul silicon confera produsului vulcanizat o elasticitate si o rezistenta mecanica foarte scazuta. Siliconul are o rezistenta la produse petroliere foarte buna la temperaturi pana la 220 C.
Din Gura in Gura