Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termocuplu J cu rezistenta cartus 200Wati 230Volti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
J tip termocuplu cu Rezistenta cartus 200Wati 230Volti
Diametru 10 mm
Lungime 40 mm
Putere 200 W + Termocouplu Tip J incorporat
Fir lung 1000 mm
Sarcina 25 (W / cm)
Produs standard disponibil in stoc Franta Termocuplul este o componenta sau un senor de masurare a temperaturii. in mod obisuit este utilizat la aparatele de masura a temperaturii. Termocuplu tipj, etc masoara in mod direct temperatura. Acesta transforma semnalul de temperatura intr-un semnal de forta termo electromotor. Acest semanl la randul lui este transformat in temperatura mediului masurat de un contor electric metru secundar. Acestea de gasesc in gama variata de forme si dimensiuni  datorita utilizarii diferite dar structura lor de baza este aproximativ aceeasi. Acestea sunt de obicei fabricate din parti principale, cum ar fi electrozi fierbinti, tuburi izolatoare de protectie cu mansoane si cutii de jonctiune. De obicei sunt la instrumente de afisare, instrumente de inregistrare si reglare electronica. Se folosesc impreuna cu un dispozitiv denumit termoregulator de temperatura..

Linkuri utile din recomandarile noastre !

Program complet de livrare rezistente electrice tip cartus cu diametrele de 6,5 ; 8 ; 10 ; 12,5 ; 16 ; 20 ; 25.4 etc (mm)

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-tip-cartus/rezistente-electrice-incalzire-cartus-modele/rezistenta-cartus-standard-220volti/rezistenta-tip-cartus-diametru-10mm/tehnocom-liv-rezistenta-cartus-d10x40mm-calitate/ https://tehnocomliv.bizoo.ro/vanzare/13241405/cartus-incalzire-6-5-x-60-mm-fara-termocuplu-j Pentru a obtine oferta noastra de pret apasa butonul de COMANDA din subsolul paginii !

Mentionam faptul ca strategia companiei noastre este aceea de a incuraja clientii nostri catre folosirea site-ului online. Acesta se refera atat pentru comenzi cat si pentru oferte. Cea mai RAPIDA si IEFTINA varianta de a comanda la TEHNOCOM LIV este direct prin intermediul site-ului nostru online ! RAPIDA deoarece aveti ACCES INSTANT la stocuri iar oferta de pret o veti primi aproape instant ! Completati datele firmei dvs si treceti intotdeauna codul fiscal ca in formatul de mai jos , mereu cu caracterele legate scrise  cu majuscule avand RO in fata indiferent daca platiti sau nu TVA ( ulterior noi vom modifica in sistem) .

Va multumim anticipat !
Din Gura in Gura