Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezistenta - colier L70mm 450 wati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rezistenta tip colier L70mm 450 Wati, 230V, scurta descriere

Diametru (mm):40 (40 x 41)
Latime/Grosime (mm):70
Puterea (W):450
Lungimea. cablului (mm):2000

Produs standard disponibil in stoc Tehnocom Liv    Nr. crt.  Denumire produs  P.U. Lei  

OBSERVATII

1.  Colier incazitor din alama, iesire cu cablu electric*

40-41 ; L=25 mm ; P= 450 W ; U=230 V  343 5 LEI + TVA   * Cordon multiconductor din Cu-Ni + impamantare cu izolatie ext. impletita din fibra de sticla siliconata + tresa metalica galvanizata de 500 mm

https://www.etansari-mecanice-pompe.ro/cat/tampoane-cilindrice-conice-tip-rola-cauciuc/tampon-amortizor-tip1-2-tije-filetate/ Aplicatii Rezistenta tip manseta, centura incalzitoare

Masini si utilaje industriale.

Conducte cilindrice,pahar sublimator sivase de laborator.

Aplicatiile acestor coliere sau mansoane sunt diverse: ele se pot monta la duzele de la masinile de injectat mase plastice sau extrudere pentru a transforma sau topi materialele plastice; sau pot functiona si pentru materiale moderne, cum ar fi rasini care necesita temperaturi mai ridicate.

Ele sunt, de asemenea, utilizate in injectie din plastic in cazul in care activitatea materiei necesita o putere calorica ridicata sau temperaturi inalte.

Combinand greutate redusa si dimensiuni compacte, colierele sunt folosite in aplicatii care necesita o crestere rapida a temperaturii.

Fabricatie, descriere tehnica, rezistente electrice circulare

Aliaj rezistiv imbracat pe suport sau plac, banda de mica complet incastrat in alam pentru impermeabilitate. Modele: inox sau alama. Incarcarea maxima pe corpul acestuia va fi de 6,5 w/cm iar temperatura 340 C, in functie de conditiile de exploatare.

Profil sau corpul acestuia este din alama, cu capetele indoite. Tehnologie ce ofera rezistenta la apa clasa IUP41, cu exceptia conectorilor de alimentare cu energie electrica.
TIPURI, MODELE de bratari metalice sau mansoane din alama - Coliere standard impermeabile din inox sau din alama cu profil etans cu izolatie din mica (adica modelul prezentat in oferta noastra) utilzate la umiditatea ridicata.

- Coliere izolate cu mica din inox
- Coliere standard cu izolatie minerala
- Coliere ceramice utilzate la temperaturi ridicate
- Coliere protejate in inox cu conector radial cand aveti nevoie de robustete
- Coliere de economisire a energiei pentru instalatii calorifuge
- Coliere ventilate Limitarea inertie termica

https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/rezistenta-electrica-tip-colier-la-duze/ https://www.rezistenteelectrice.ro/cat/rezistenta-electrica-industriale/rezistenta-electrica-incalzit-corpuri-solide/lampa-infrarosu-incalzire-toshiba-dr-fischer/ Fabricatie de rezistente cu carcasa sau colivie cilindrica cu regim si aplicatie speciala

- Alte coliere cu max: 5 W / cm. de diferite dimensiuni standardizate din inox izolate cu mica cu profil etans rezistente la apa.
- Collier ecranat stramt de mica din otel inoxidabil.
- Pentru accesorii si alte optiuni nu ezitati sa ne contactati
Din Gura in Gura